Dit blog starte ik ooit als MediaCoach voor Bibliotheek Midden-Brabant. Een stukje geschiedenis van al mijn activiteiten rondom mediawijsheid. Voor recent werk als zelfstandig MediaCoach en meer zie: http://saskiadellevoet.nl

zondag 13 september 2009

Gluren bij de buren

In september organiseert het Netwerkbureau Kinderopvang Gluren bij de Buren. Tijdens vier excursiedagen staat de samenwerking tussen onderwijs en kinderopvang centraal.
Op 28 september 2009 doet Job van Velzen, projectleider Steunpunt Brede Scholen samen met 25 leidinggevenden uit het onderwijs Tilburg aan. Op uitnodiging van Bredeschool Tilburg Noord- Stokhasselt is ook Bibliotheek Midden-Brabant vertegenwoordigd. 


Wat komen ze doen?
Voelen, proeven en gluren naar het concept van stad op stelten en praktijkvoorbeelden van binnen- en buitenschools leren gecombineerd tussen welzijn, cultuur en onderwijs. Stad op Stelten is een succesvol overdraagbaar concept dat we tijdens dit bezoek weer eens goed in de spotlights kunnen zetten.
Bibliotheek Midden-Brabant eemt het onderdeel 'Werkwijze Stad op Stelten' op zich en zal dit illustreren dit aan de hand van een matrix met beeldmateriaal.

Geen opmerkingen: